Houdt dakisolatie het huis koel?

Een goed geïsoleerde zolder kan uw huis op veel manieren ten goede komen, naast het feit dat u het huis het hele jaar door op een comfortabele temperatuur houdt. Het korte antwoord, ja, het isoleren van de zolder is een effectieve manier om uw huis koeler te houden tijdens de zomermaanden.

Houdt dakisolatie het huis koel?

Een goed geïsoleerde zolder kan uw huis op veel manieren ten goede komen, naast het feit dat u het huis het hele jaar door op een comfortabele temperatuur houdt. Het korte antwoord, ja, het isoleren van de zolder is een effectieve manier om uw huis koeler te houden tijdens de zomermaanden. Zolderisolatie is niet alleen gereserveerd voor koude klimaten; het helpt huizen ook koel te blijven in de zomer. Isolatie is een thermische barrière, wat betekent dat het de overdracht van warmte door convectie (beweging door de lucht) en geleiding (beweging door fysiek contact) vertraagt.

Zo kan isolatie de dubbele taak vervullen om uw huis warmer te houden in de winter en koeler in de zomer. Isolatie in een huis werkt bijna als een thermoskan. Het helpt je huis warm te houden in de winter en koel in de zomer. Hoewel muren ook isolatie nodig hebben, is de zolder de belangrijkste plek om de isolatie te stimuleren als je ontdekt dat je huis niet genoeg heeft.

Een goed geïsoleerde zolder helpt de hoeveelheid warmte van het dak te verminderen die het huis eronder binnenkomt. Terwijl de sneeuw buiten rondzweeft, fungeert de isolatie in hun dak als hun deken, waardoor de kou buiten en de warmte binnen blijft. Wanneer u een onjuist geïsoleerde zolder aan de vergelijking toevoegt, nodigt u warmte uit om rechtstreeks van uw dak uw huis eronder binnen te komen. Elk jaar hebben miljoenen huiseigenaren behoefte aan een grote dakreparatie of volledige dakvervanging, maar zij.

Net als zolderisolatie zorgt dakisolatie ervoor dat uw kamers het hele jaar door op een aangename temperatuur blijven. De juiste hoeveelheid isolatie kan ook waardevol zijn om te voorkomen dat warmte vast komt te zitten in uw dak, wat schade aan dakspanen en andere dakbedekkingsmaterialen kan veroorzaken. Sinds 1964 levert Herb Lodde Roofing hoogwaardige dakvervanging en reparaties voor residentiële huiseigenaren in Burlington, St. Het isoleren van het dak is de beste keuze wanneer uw zolder vol zit met opgeslagen items of de HVAC-apparatuur van uw huis.